• Fuchs Duotac Zahnradspray

DUOTAC ZAHNRADSPRAY

Fraze de risc

Fraze de securitate

Mililitri

DUOTAC
ZAHNRADSPRAY

Spray pentru roti dintate. Unsoare speciala lipsita de bitum si cu continut de grafit pentru angrenaje deschise, coroane dintate, lanturi si pentru ungerea cablurilor metalice, formeaza un strat rezistent la apa, vascos si de durata cu excelente proprietati EP (extrema presiune)si proprietati anticorozive, -20º pana la 120ºC.

 R10 - Inflamabil, R12 - Extrem de inflamabil, R65 - Nociv: poate provoca afecţiuni pulmonare prin înghiţire, R66 - Expunerea repetată poate provoca uscarea sau crăparea pielii, R67 - Inhalarea vaporilor poate provoca somnolenţă şi ameţeală, R51/53 - Toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic, R52/53 - Nociv pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic.

S2 - A nu se lăsa la îndemâna copiilor, S3 - A se păstra într-un loc răcoros, S9 - A se păstra recipientul într-un loc bine ventilat, S16 - A se păstra departe de orice flacără sau sursă de scântei, nu fumati, S26 - La contactul cu ochii, se spală imediat cu multă apă şi se consultă medicul, S23 - A nu inspira gazul/fumul/ vaporii, S29 - A nu se arunca la canalizare, S47 - A se păstra la o temperatură care să nu depăşeasca 50°C, S51 - A se utiliza numai în spaţii bine ventilate, S61 - A se evita dispersarea în mediu, A se consulta instrucţiunile speciale/fişa tehnică de securitate, S24/25 - A se evita contactul cu pielea şi cu ochii. A nu se gauri sau arde recipientul nici dupa golire. A nu se utiliza langa flacara deschisa sau materiale incandescente.

400

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Fuchs Duotac Zahnradspray

  • Producător: Fuchs
  • Cod produs: 1068468
  • Disponibilitate: Stoc variabil-Contactati-ne
  • 32,00RON

  • Fără TVA: 26,89RON

Etichete: spray, rugina