Transport si plata

IV.TRANSPORT ȘI MODALITĂȚI DE PLATĂ

SC FRAȚII OPREAN COM SRL pune la dispoziție următoarele modalități de plată:

-plata la livrarea a produselor

-plata prin transfer (cu ordin de plată)

Produsele care se plătesc la livrare sunt achitate către reprezentantul firmei de curierat, care eliberează clientului o chitantă, ca și dovadă a efectuării plății. Această chitanță este dovada achitării contravalorii în numerar, SC FRAȚII OPREAN COM SRL nefiind nevoit să elibereze o altă dovadă de plată numerar către clienții săi, persoane fizice sau juridice. Factura aferentă tranzacției va fi livrată în interiorul coletului.

Plata prin transfer bancar se face în avans după confirmarea telefonică a comenzii in contul:

IBAN: RO91OTPV221000999092RO01

B.C OTP BANK ORADEA

În acest caz, dovada de plată (ordinul de plată) trebuie transmis societății pe e-mail office[at]fratiioprean[dot]ro sau fax: 0359-501021.

Livrarea produselor se efectuează prin curier rapid în 1-2 zile lucrătoare.

Costul transportului este afișat în COȘUL DE CUMPĂRĂTURI și se calculează automat în funcție de greutatea produselor selectate.

În cazul curieratului rapid produsele sunt livrate direct la adresa Dvs. Dacă adresa Dvs. este în afara zonei de acoperire al firmei de curierat, se pot percepe tarife suplimentare. Produsele se pot ridica direct si de la sediul nostru după ce sunteți anunțat telefonic de operatorul nostru. Pentru asta când plasați comanda, vă rugăm să selectați "Ridicare din magazin". Comanda minimă este de 50 RON.