Returnări

V.RETRAGERE - MODALITĂȚI DE RETURNARE PRODUSE.

Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile.

- condițiile și modalitățile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevăzute în prezenta ordonanță, sub forma clauzei următoare: "consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere". Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informează profesionistul (vânzătorul) cu privire la decizia sa de retragere din contract, în scris la adresa de e-mail office[at]fratiioprean[dot]ro sau prin formularul de mai jos.
-Conform legislației în vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clienților persoane fizice.
-Dreptul de retragere în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să se prezinte în aceeasi stare în care a fost livrat, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit.
-Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile de la retur.
-În cazul în care produsul cumpărat este nefuncțional sau prezintă vicii de fabricatie trebuie sa ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea acestuia (vezi secțiunea Contact). După ce se va constata starea de nefuncționalitate, acesta va fi înlocuit sau se va returna contravaloarea în condițiile cap.VI (GARANȚIE).
-Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport si pentru a proteja ambalajul original al acestora.

 Nu se acceptă la retur:

- Produsele cu ambalajul deteriorat, fără etichetele ți înscripționările specifice,
- Produsele care nu se află în ambalajul original în care au fost livrate,
- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
- Produsele care prezintă urme de montaj, zgârieturi, lovituri sau orice acțiuni externe asupra lor.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Captcha
Am citit și sunt de acord cu Termeni si conditii